Foodtruck med kvalitet, perfektion og fantastiske madoplevelser

 
img

Foodtrucken og T's Kitchen

Idéen til en Foodtruck udspringer af en dyb kærlighed for god og spændende mad, lavet af sunde og friske råvarer. Økologi og friland er hjørnesten i konceptet og selv om Foodtrucken laver eksotisk mad fra landende omkring Caribien, så er de lokale råvarer fra de danske marker og skove.

Hovedpersoner i tilberedningen af alle retter
Tommy og Martin, som til daglig svinger kokkekniven i trucken, brænder for det spændende streetkøkken, som kommer fra de Caribiske lande – ikke så mærkeligt, da Tommy har sejlet som kok i sine unge dage og senest tilbragt mange år med sit eget sejlskib i Caribien, hvor det spændende og krydrede køkken rigtigt er faldet i hans smag. Martin er uddannet kok fra og har været køkkenchef på store restaurationer i København . Martin har været med på mange af rejserne rundt i det Caribiske og det er derfor, vi føler, at den intensitet og det liv og energi, som afspejles i maden fra Caribien, fortjener at blive delt med de danske ganer, men også med alle vores besøgende fra andre lande og vi ønsker derfor alle en lækker og intens oplevelse med T´s Kitchen.

Se vores menu